Για οποιαδήποτε βοήθεια είμαστε στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 23310 65130

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα γυαλιά ηλίου

Θα αναρωτιέστε αν είναι σημαντικό να φοράτε γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας. Γνωρίζατε ότι υπάρχει οδηγός για το πώς να επιλέξετε το σωστό σκελετό για το σχήμα του προσώπου σας ? Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα σωστά γυαλιά ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

Γυαλιά ηλίου για στρόγγυλο πρόσωπο


Εάν το σχήμα του προσώπου σας είναι στρογγυλεμένο δοκιμάστε τετράγωνα ή ορθογώνια γυαλιά ηλίου για να δημιουργήσετε αντίθεση. Επιλέξτε μακρόστενους σκελετούς ή έντονα γεωμετρικά σχήματα με γωνίες, που θα εξισορροπήσουν τη στρογγυλότητα του προσώπου σας. Αποφύγετε τα oversize γυαλιά ηλίου.


Γυαλιά ηλίου για τετράγωνο πρόσωπο


Εάν το σχήμα του προσώπου σας είναι τετράγωνο με έντονες γωνίες δοκιμάστε στρόγγυλα ή οβάλ γυαλιά ηλίου, για να αμβλύνετε τις γωνίες και να δώσετε την αίσθηση του μακρύτερου προσώπου.


Γυαλιά ηλίου για οβάλ πρόσωπο


Εάν το σχήμα του προσώπου σας είναι οβάλ θεωρείστε προνομιούχοι γιατί σας ταιριάζουν οι περισσότεροι σκελετοί. Ωστόσο αν επιλέξετε μεγάλους σκελετούς για να τονίσετε τα ζυγωματικά σας πρέπει να προσέξετε το πλάτος του σκελετού να μην ξεπερνά το πλάτος του προσώπου σας.


Γυαλιά ηλίου για πρόσωπο με σχήμα καρδιάς


Εάν το σχήμα του προσώπου σας είναι καρδιά θεωρείστε προνομιούχοι, μαζί με το οβάλ σχήμα προσώπου καθώς σας ταιριάζουν τα περισσότερα σχέδια. Ειδικά τα γυαλιά ηλίου τύπου Aviator ,cat eye, browline ή τα retro τετράγωνα ταιριάζουν άψογα σε αυτό το σχήμα προσώπου.


Γυαλιά ηλίου για μακρόστενο πρόσωπο


Εάν το σχήμα του προσώπου σας είναι μακρόστενο επιλέξτε oversize σκελετούς για να χωρίσουν το πρόσωπο, με στρογγυλεμένες γωνίες όμως για να το μαλακώνουν. Επίσης μία καλή επιλογή είναι τα γυαλιά ηλίου τύπου cat eye για να τραβήξετε την προσοχή.


Τώρα γνωρίζετε και εσείς πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα γυαλιά για τον δικό σας τύπο προσώπου με τον μίνι οδηγό που σας παραθέσαμε. Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη, βγάλτε μία φωτογραφία για να καταλήξετε στο σχήμα του προσώπου σας και ακολουθήστε τον οδηγό μας!!!