Για οποιαδήποτε βοήθεια είμαστε στη διάθεση σας στο τηλέφωνο 23310 65130

Όροι & Προϋποθέσεις

Εισαγωγή

Το www.optikaandreadi.gr είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο οποίο διατίθενται προς πώληση οπτικά είδη όπως , γυαλιά ηλίου , γυαλιά οράσεως και φακοί επαφής . Το φυσικό κατάστημα με την επωνυμία ‘’Οπτικά Ανδρεάδη’’ έχει την έδρα του στην Βέροια , στην οδό Βενιζέλου αριθμ. 26 , ΑΦΜ 028517256, αριθμό ΓΕΜΗ 020919626000, τηλ. 23310 67175 & 23310 67175 και e-mail [email protected]

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H optikaandreadi.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητα της ,όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε ρεαλιστική και ακριβή φωτογραφική απεικόνιση των προϊόντων μας, τα οποία πωλούνται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ωστόσο ,λόγω τεχνολογικών περιορισμών , οι φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματική κατάσταση, μορφή και εικόνα των προϊόντων .

Περιορισμός ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος , συμπεριλαμβανομένου των εικόνων, λογότυπων , λογισμικού , φωτογραφιών κλπ. , αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της optikaandreadi.gr κατόπιν αδείας για τη χρήση αυτών. Η οποιαδήποτε αντιγραφή του περιεχομένου αυτού απαγορεύεται από την εταιρία.

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις χρησιμοποιούνται για το ηλεκτρονικό κατάστημα . Κάθε χρήστης που θα εισέρχεται και θα κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος , θα συναινεί και θα αποδέχεται τους όρους και προϋποθέσεις .Για τον λόγο αυτό βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους χρήσης.

Προσωπικά δεδομένα

Η optikaandreadi.gr σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και σας εγγυάται ότι η χρήση τους γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την ίδια. Επίσης για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρόνο είστε εγγεγραμμένοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα διαγραφούν εφόσον ζητηθεί από εσάς.

Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προϊόντων που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μόνο για τις ηλεκτρονικές αγορές σας και όχι για τις αγορές σας από το φυσικό κατάστημα. Όλα τα προϊόντα και πακέτα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε, για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα , τους εξής τρόπους πληρωμής .

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN  GR48 0172 2430 0052 4308 3042 409

Δικαιούχος: Ανδρεάδου Άννα Μαρία

Τράπεζα Eurobank

IBAN  GR1602602310000030201111238

Δικαιούχος: Ανδρεάδου Άννα Μαρία

  1. Πληρωμή κατά την παράδοση ( αντικαταβολή ). Κόστος αντικαταβολής 2.00€
  2. Πληρωμή μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας.
  3. Για αγορές κάτω των 50€ υπάρχουν έξοδα αποστολής 3.00€

 

Τρόπος αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ( courier). Η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει το δέμα σας στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε το δέμα σας από το αντίστοιχο κατάστημα courier της περιοχής σας. Για αγορές άνω των 50 € η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ .

 Επιστροφές & Ακυρώσεις

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής και αλλαγής προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα με δικαίωμα επιστροφής του πλήρους ποσού που κατέβαλε. Στην περίπτωση αυτή τον πελάτη επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα  που επιθυμείτε να επιστρέψετε δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί και δεν έχει αφαιρεθεί ή παραβιαστεί η ετικέτα ασφαλείας. Στους φακούς επαφής δεν γίνονται επιστροφές εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Σε αστιγματικούς και πολυεστιακούς φακούς επαφής δεν γίνονται επιστροφές. Επίσης τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται , κατά την επιστροφή, από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο. Επιστροφές δεν γίνονται σε προϊόντα στα οποία έχει γίνει εξατομικευμένη παραγγελία.

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του με e mail στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 23310-27920 , 23310-67175 , μόνο πριν την ολοκλήρωση της επεξεργασίας της, για την οποία ενημερώνεται με σχετικό e mail από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Διαθεσιμότητα και εγγύηση

Κάθε προϊόν που είναι ετοιμοπαράδοτο θα αποστέλλεται άμεσα και για τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας ο πελάτης θα ενημερώνεται από την εταιρία με e mail ή με τηλεφωνική επικοινωνία. Στα προϊόντα θα αναγράφεται η διαθεσιμότητα. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης προϊόντος εάν αυτή αλλάξει από την κατασκευάστρια εταιρία.

Όλα τα γυαλιά ηλίου συνοδεύονται μαζί με την κάρτα γνησιότητας της κατασκευάστριας εταιρίας.

Γενικοί όροι

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος απαγορεύεται για άτομα κάτω των 18 ετών.